Minőség és garancia


Ügyfélszolgálat

Szolgáltatásainkkal, termékeinkkel, a megrendelésével, illetve a számlázással összefüggő kérdéseivel, kéréseivel, vagy ha bármilyen egyéb észrevétele van, kérjük, írjon e-mailt az ugyfelszolgalat@culinaris-fuszerek.hu címre, melyre egy munkanapon belül válaszolunk.

Amennyiben Önnek kényelmesebb keressen minket telefonon a 06 70 572 8040 telefonszámon, minden munkanap 8:00-16:30 között.

Ügyfélszolgálatunk törekszik arra, hogy a kérdéseket a lehető legrövidebb idő alatt megválaszolja.

Kiszállítás | Visszafizetési garancia | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek


 

Kiszállítás

A kiszállítás egy árban van, akár telefonon, akár a weboldalunkon rendeli meg a termékeinket.
A kézbesítés két munkanapon belül várható, a szállítás időpontjáról a DPD Futárszolgálat SMS-ben értesíti Önt.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiszállítás hétfőtől-péntekig, 08.00 – 17.00 óráig történik.

A termékeinkkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati kollegánkkal közvetlenül az ugyfelszolgalat@culinaris-fuszerek.hu e-mail címen.


 

Garancia

Garantált elégedettség
A feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően 30 napon belül kipróbálhatja a terméket, mielőtt döntést kellene hoznia, hogy a termék megérte-e a pénzét vagy sem.

Pénz-visszafizetési garancia feltételei
Visszaküldés: Ha nincs teljesen mértékben megelégedve a termékkel, küldje vissza legalább a 60%-át és mi visszafizetjük a vételárat. A pénzvisszafizetési garancia a vanília rudak esetében 50 gramm súlyig vehetők igénybe.


 

Fontos, hogy ebben az esetben a maradék terméket küldje vissza nekünk az alábbi postai címre:

Culinaris Fűszerek, Nagytétényi út 190, 1223 Budapest, Magyarország,

Csak a visszaérkezett maradék termékek után tudjuk a vételárat visszafizetni. Nem fizetünk vissza pénzt a 30 napos garancia letelte után visszaérkezett csomagokra. Kérjük, mellékelje a számlát vagy annak másolatát a csomagban, és a pontos bankszámlaszámot (az IBAN és SWIFT kódot e-mailben küldjék el nekünk). A visszaküldendő csomag postaköltsége az ügyfelet terheli. Kártyával történt fizetés esetén a bankszámlaszám megadására sincs szükség, a pénzt a kártyára utaljuk vissza. Erről a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül dönthet. Ez egy feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia, nem teszünk fel kérdéseket. Az átutalásnak 15 nap az átfutási ideje, (a visszajövő csomag átvételétől számított 15 munkanap) addig kérjük szíves türelmét. A garancia zökkenőmentes érvényesítése érdekében kérjük, a visszaküldést ajánlva tegyék. A csomag elvesztése esetén így nyomon tudjuk követni a szállítást, Önök pedig bizonyítani tudják, hogy elküldték nekünk.


 

Adatvédelem

Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Személyes adatot csak az esetben adunk ki, ha minket arra törvény kötelez.

Ha Ön weboldalainkon személyes adatot közöl magáról, azt megőrizhetjük, és azt felhasználhatjuk az Önnek nyújtott szolgáltatások vagy az Ön által vásárolt termékek nyomon követésére. Arra is használhatjuk, hogy felhívjuk az Ön figyelmét olyan lehetőségekre, amelyek szerintünk Önt érdekelhetik. Például küldhetünk Önnek információt termékeinkről email-en. Ha Ön nem kíván ilyen információt kapni, ezt a kívánságát bármikor közölheti velünk az ugyfelszolgalat@culinaris-fuszerek.hu e-mail címen, ezután Önt a listánkról eltávolítjuk.