Éttermi referenciáink


Színvonalas éttermek, megbízható minőség, kiváló alapanyagokból.
Izgalmas gasztronómiai élményt nyújtó éttermek, amelyeket biztonsággal ajánlunk!

Tigris Étterem

A Tigris étterem Budapest belvárosában, a Deák tértől és a Roosevelt tértől egyaránt néhány percnyi séta távolságra található. Az étteremnek helyet adó épület valaha luxusszállodaként működött, melyet Hild József tervei alapján építettek, és 1840-ben adtak át.  A klasszicista stílusú palota, korának legelőkelőbb vendégfogadójaként számos történelmi személyiséget fogadott impozáns falai között. Az egykori Tigris Szálló épülete a mai napig műemléki védettséget élvez.  Az aprólékosan felújított étterem stílusában harmonizál az építészeti műalkotással, Budapest fénykorát idézve meg a látogató számára.
Belépve pillantásunk rögtön a bejárattal szemben található több mint 100 éves tölgyfa bárpultra esik, amely - éppúgy, mint az étterem egésze - a legapróbb részletekig felújításra került. Ellenállva a múló divatoknak, az enteriőr a múlt század elejének kedvelt nagypolgári stílusát kínálja a vendégeknek. A bútorok, kiegészítők és a hófehér Zsolnay étkészlet egyaránt az időtálló értékeket jelenítik meg. Januárban megnyílt különtermünk, ami 25-30 fő fogadására alkalmas.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások  ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

A Tigris étterem a Gere pincészet budapesti referencia étterme. Kínálatában megtalálható az ismert borász teljes borválasztéka, még az egészen limitált palackszámban készített különlegességek is. A borlapon emellett az összes neves magyar borász borai is jelen vannak, és bátran állítható, hogy bor- és pezsgőválasztéka egyedülálló. A vörösborok temperálását külön borszoba biztosítja, míg a pezsgők optimális hőmérsékletéről is külön hűtő gondoskodik. Az étterem egyik fő célkitűzése, hogy a drágább, minőségi borok, válogatások is elérhető áron jussanak el a fogyasztóhoz.

Tiszavirág Étterem

A ház építészetében szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik gasztronómiai filozófiánkban is. Bisztró-stílusú, szezonálisan változó alapanyagú magyar ételek és a környező országok ízei egyszerre vannak jelen az étlapon. Közvetlen, barátságos szervizzel várjuk vendégeinket. Az utcáról nyíló bár válogatott borai, izgalmas koktéljai tökéletes kiegészítői egy kötetlen baráti beszélgetésnek.