Rólunk


A vanília a trópus kincse, varázslatos aromája és illata ihletett meg minek. Sajnos a valódi vanília élménye nem sok otthon háztartásába jutott még el. Ennek oka, hogy a tömeggyártásban szintetikus vagy kiszáradt, aromátlan formában van jelen. Küldetésünk, hogy ennek az időnek véget vessünk és szeretnénk, hogy minél többen megismerkedjenek a vanília igazi oldalával. Ennek a fűszernek ínycsiklandozó ízén kívül rengeteg pozitív hatása és felhasználási területe létezik. Engedje meg, hogy bevezessünk a mi szenvedélyünk világába, ami reméljük, hogy Önt is magával ragadja.

Minőséget nyújtunk

Prémium minőségű vaníliaA legfontosabbnak tartjuk a kiváló minőséget, így mi a legjobb beszállítóktól vásárolunk, amit certifikációval tudunk igazolni. Gondosan ellenőrzött termékeinket kézzel válogatjuk és szigorúan ellenőrzött körülmények között csomagoljuk, hogy garantált minőséget kapjanak. A friss, rugalmas aromával teli vaníliarúdat a bolti nevetséges minőségű vaníliához képest kedvezményesebb árakkal tesszük lehetővé, hogy a minőséghez bárki hozzájuthasson.

 

Szakosodott tudásunk lehetővé teszi a vaníliával kapcsolatos bensőséges ismeretet. Minden tudásunkkal igyekszünk a legkiválóbb színvonalú vaníliából készült termékeket nyújtani és felhasználásával kapcsolatos tudást megosztani Önökkel. Így a vanília egy teljesen más fogalommá válik az otthonában!

Vásároljon kényelmesen, garanciával

Vanília garanciaCsapatunk törekszik az Ön igényeinek eleget tenni. szeretnénk élvezetes és biztonságos vásárlási élményt nyújtani. Internetes boltunkban a vásárlás egyszerű és rugalmas bárki számára. Válassza ki az Önnek tetsző terméket, tegye bele virtuális kosarába és futárunk akár másnapra kiszállítja Önnek az ország bármely pontjába. Mi garantáljuk a minőséget Ha kétségei vannak, ne aggódjon! Ha mégsem elégedett, élhet a feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciával.

Fontos számunkra

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Ügyfélszolgálati csapatunk készséggel segít, minden hétköznap 08-16:30 között írjon nekünk az ugyfelszolgalat@culinaris-fuszerek.hu email címre.

Köszönjük, hogy lehetővé tett számunkra, hogy megosszuk Önnel a vanília iránti szenvedélyünket!

Tisztelettel:
A Culinaris Spice csapata

Cégadatok

Cég elnevezése: Simertitrans Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-910152
E-mail címünk: ugyfelszolgalat@culinaris-fuszerek.hu
Levelezési címünk: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190. B. ép. 1. em. 2.
Adószámunk: 14575226-2-43