Vásárlói visszajelzések


Bontovics Mariann

Bontovics Mariann

Köszönöm a Culinaris Spices-nak a kiváló minőségű vaníliát! A minőség valóban összehasonlíthatatlan a bolti száraz vaníliához képest. Régebben a süteményeimbe a hipermarketekben szereztem be a vaníliát, de egy barátnőm felhívta a figyelmemet, hogy létezik sokkal jobb minőségű vanília és arányaiban jobb áron is beszerezhető. Szerencsére nem csalódtam, legközelebb nagyobb kiszerelést fogok rendelni. A kiszállítás gyors és megbízható, a futár rugalmas volt 

Mészáros Lászlóné

Mészáros Lászlóné

Kedves Culinaris Fűszerek!

Nem nagyon szoktam véleményeket írni termékekről, de úgy gondolom, hogy az engem ért kellemes csalódás miatt pár szóban leírom a gondolataimat. Korábban is vásároltam már vaníliát a süteményeimbe, sajnos voltak negatív tapasztalataim. A Tescoban vásárolt vanília, elég tikkadt volt, ráadásul, ahhoz képest drágának tartottam (Egy sütés alkalmával 1000-1500 Ft értékben használtam vaníliát). Később rendeltem az internetről egy másik cégnél, ahol sajnos a vanília már penészesen érkezett meg hozzám. Így az online vanília vásárlással kapcsolatban fenntartásaim voltak, de még adtam egy lehetőséget, mert éppen Húsvéti sütés-főzés miatt szükségem volt vaníliára. Az interneten találtam rá a Culinaris Vaníliára, rendeltem az indonéz vaníliából. Szerencsére a kételyeimet eloszlatta ez a vanília! A vanília nagyon illatos, magas nedvességtartama és aromája egyértelműen jobb, mint a boltokban kaphatónak, ráadásul árban is kedvezőbb! Isteni finom ez a vanília  Köszönöm szépen, a vanília már egy részét felhasználtam a süteményekbe, a végeredmény szenzációs!

Földes Tímea

Földes Tímea

Kedves Culinaris!

Nagyon elégedett vagyok a Bourbon vaníliával. Régebben, bevallom nem nagyon használtam vanília rudat a sütikbe, inkább a vanillin cukrot tettem bele. Nem is igazán gondolkodtam azon, hogy mást kellene használni, annyira ez volt a kézenfekvő volt és nagyon sok recept a vanillin cukrot írja hozzávalónak. Aztán elkezdtem tudatosabban étkezni és egészséges ételeket készíteni. Igyekeztem az összes szintetikus hozzávalót száműzni a konyhámból, így a vanillin cukor is kikerült VÉGLEG! Nem is értem, hogy eddig miért használtam eddig, hiszen az igazi vanília íze és minősége merőben más, mint az ilyen műanyag egészségtelen pornak vagy aromának. A culinaris vanília minősége engem meggyőzött, ráadásul a kiszállítás is gyors volt!

Petrovszki Fanni

Petrovszki Fanni

Kedves Culinaris!

Köszönöm az ötletes és finom ajándékot, amit Tőletek rendeltem!
A barátnőmet szerettem volna meglepni valami jópofa ajándékkal, és akkor láttam meg a „Home made” vanília kivonatot. Nagyon ötletes és hasznos ajándék lett belőle. A csomagolás egyedi, és a vanília aromája isteni… Könnyen elkészíthető és megvan a „saját kezűleg készített” ajándék érzésének varázsa is. A vanília kivonat már elkészült és nagyon finom hozzávalója lett a süteményeinek. Biztos vagyok abban, hogy másokat is meglepek még ezzel a gourmet vanília kivonattal.

Szendreiné Juhász Mónika

Szendreiné Juhász Mónika

Gyakorlott háziasszonyként, rendszeresen sütök-főzök, szeretek újdonságokat kipróbálni, alkotni a konyhában. Ez az egyik hobbim és szenvedélyem. A vanília a kedvenc fűszerem, nincs még egy ilyen fűszer, ami ilyen aromával rendelkezik, és az íze is páratlan. Nem csak a süteményeimbe teszem, hanem sokszor köretekbe vagy a hús ízesítéséhez is belecsempészem a vaníliát. Nagyon izgalmassá teszi az ételek ízét. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ételekbe mindig friss vaníliát használjak. Sajnos már más cégek kapcsán ért csalódás, de szerencsére a Culináris Fűszerek oldalán mindig az ígért minőséget kaptam! A vaníliarúd mellett, előszeretettel használom az őrleményt is, aminek szintén kiváló a minősége és ugyanazt az eredményt lehet elérni.